Skatterådgivning – Få et overblik

Driver du virksomhed i det nordjyske? – Vi tilbyder skatterådgivning i Hjørring, Vendsyssel, Frederikshavn og omegn.

Her til lands har vi en særdeles kompliceret skattelovgivning, og samtidig en temmelig høj skat. Skatten ændrer sig løbende i forhold til den indtjening, der nu er i ens virksomhed. Da skattesystemet er kompliceret, er det vigtigt at sikre sig en rådgivning, således at man kommer til at betale en så korrekt skat som muligt. Set på det enkelte år, men især set over en årrække.

Vi vurderer sammen med dig, i hvilket omfang vi f.eks. skal bruge virksomhedsordning til skatteoptimering, eller evt. omlægge til selskab m.v.

Jørgen Larsen Revision tilbyder skatterådgivning i Nordjylland
Skatterådgivning i Hjørring, Vendsyssel og Nordjylland

Hjælp til strategi

Når man skal have styr på sin skat, er der mange aspekter, man skal tage højde for. Derfor tilbyder vi hjælp til at lægge en skattemæssig strategi, i form af skatterådgivning, så din virksomhed er sikret, at din skattebetaling bliver mindst mulig. Der findes muligheder, hvorpå man, ganske lovligt, kan nedbringe sin skat, og vi hjælper dig gerne hermed.

Kontakt os og hør nærmere

Ønsker du skatterådgivning til din virksomhed, eller kunne du tænke dig at få oplyst nærmere, hvad vi specifikt kan hjælpe dig med ved skatterådgivning? Du er velkommen til at os en mail på jgl@revisionjl.dk eller ringe til os på telefon: 98 95 83 33 og få en aftale.

Vi står klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at få lavet et regnskab/selvangivelse. Vi har kontor i Tårs, men tilbyder skatterådgivning i størstedelen af Nordjylland såsom Hjørring, Vendsyssel og omegn.