I tvivl om investering?

Når drift af virksomhed startes, er det nødvendigt at få foretaget nogle beregninger med henblik på at sikre, dels at der er kapital nok til rådighed, og dels at virksomheden giver et afkast der svarer til indsatsen af kapital og arbejdstid. Da vi har været med til at hjælpe mange investeringer igennem i landbruget og håndværksvirksomheder, er vi særdeles kompetente til at yde investeringsrådgivning og planlægning på disse områder.

Det kan for eksempel være:

  • Ny etablering
  • Køb af naboejendom
  • Køb af jord
  • Investering i nyt staldanlæg
  • Og mange andre aktiver

Vi sikrer dig en investering med størst muligt afkast

Investeringsrådgivning i Hjørring, Vendsyssel og Nordjylland

Investeringsrådgivning på dine vilkår

Ønsker du investeringsrådgivning, tager vi en snak med dig om, hvor langsigtede investeringer du ønsker, hvor mange midler du ønsker at investere, og hvad du ønsker at investere i. Vi vægter gensidig kommunikation højt, og vi kan derfor garantere dig, at de investeringer, vi rådgiver dig om, udspringer af dine udtrykte ønsker og behov. Det er vigtigt for os at understrege, at vi gerne står til rådighed med vejledning.

Beslutningen er på din side, rådgivningen er på vores

Lad os høre fra dig

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores investeringsrådgivning, eller kunne du tænke dig at få rådgivning, kan du kontakte os på telefon: 98 95 83 33 eller skrive en mail på: jgl@revisionjl.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig mod en god investering.

Vi har kontor i Tårs, men har tilbudt investeringsrådgivning i store dele af Nordjylland såsom Hjørring, Vendsyssel og omegn.

Vi tilbyder også rådgivning til regnskabet, læs her.