Få styr på dit regnskab

Når man driver en virksomhed, er overblik en nødvendighed. For at få dette overblik, er det nødvendigt at få udarbejdet et regnskab. Hos Jørgen Larsen hjælper vi dig gerne med at få styr på dit regnskab.

Er du en lille virksomhed, hjælper vi dig med at lave et simpelt regnskab. Er du en større virksomhed, hjælper vi dig med de opgaver, der hører dertil. Det vil sige driftgrensregnskaber, årsrapporter, perioderegnskab m.m.

Vi har mulighed for at lave regnskaber på forskellige digitale niveauer, bl.a. således at alt bilagsmateriale håndteres digitalt. Modsat er vi også klar til at modtage en ”bærepose” med bilag, der skal læses.

Specielt med hensyn til de små virksomheder er der mulighed for at lave fastprisaftaler.

Hjælp til regnskab hos Jørgen Larsen Revision
Vi hjælper med dit regnskab privat og erhverv

Udtryk af virksomhedens potentiale

Med en udarbejdelse af et udførligt regnskab, kan du få et reelt og præcist udtryk af din virksomheds potentialer. Udarbejdelse af regnskab kan derfor også hjælpe dig med at optimere din virksomhed og udnytte dens potentialer til fulde. Derudover kan regnskabet også hjælpe dig til at få et overblik over din skat.

Vi giver dig et overskueligt og nuanceret billede af din virksomheds økonomi

Få hjælp til dit regnskab

Er du interesseret i at få hjælp til at udarbejde dit regnskab, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon:
98 95 83 33
, eller du kan skrive en mail på: jgl@revisionjl.dk. Så laver vi i fællesskab en aftale.

Har du spørgsmål omkring vores arbejde med regnskaber, står vi også klar til at besvare disse og vejlede dig på bedste vis. Vi holder til i Tårs, men vi har kunder fra Vendsyssel, Hjørring og det nordlige Jylland.

Er der styr på skat? Læs mere om skatterådgivning her.