Driftsøkonomi – Er der styr på driften?

Er du virksomhedsejer i Nordjylland? – Få rådgivning til din driftsøkonomi hos Jørgen Larsen Revision. Vi dækker Hjørring, Vendsyssel og omegn.

Når man driver en virksomhed, er det vigtigt at have styr på driftsøkonomien. Driftsøkonomiske analyser kan hjælpe dig til at se, hvilket afkast dit produktionsapparat giver dig. Har du styr på driftsøkonomien, kan du optimere din virksomhed og din indtjening, og du kan dermed også minimere dine udgifter. Driftsøkonomi er et vigtigt aspekt og et godt redskab, når man skal have et overblik over økonomien i ens virksomhed.

 

Vi hjælper dig til at danne et overblik over afkastet fra de forskellige produktionsgrene

få hjælp til din driftsøkonomi hos Jørgen Larsen

Hjælp til investeringsanalyse

Et driftsøkonomisk aspekt er investeringsanalyse, og dette er vi selvfølgelig behjælpelige med at udføre. Vi analyserer på dine investeringer, så vi sikrer, at de giver et tilfredsstillende og givende afkast. Er der investeringer, der ikke lever op til forventningerne, kan vi se nærmere på dem og se, om der er noget, vi kan gøre, for at de giver et bedre afkast, eller om de måske skal nedjusteres og sættes på pause.

Vi tilbyder også udarbejdelse af driftsbudgetter, som vi følger op på i form af løbende budgetkontroller.

Kontakt os og hør nærmere

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon: 98 95 83 33 eller sende os en mail på: jgl@revisionjl.dk, hvis du har nogle ting, du ønsker at få opklaret, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde med driftsøkonomi. Vi hjælper dig hellere end gerne med at få styr på din driftsøkonomi og optimere din virksomhed. Vi dækker Nordjylland, hvor vi har hjulpet virksomheder i Hjørring, Vendsyssel og mere.

Læs blandt om investeringsrådgivning.