Jørgen Larsen Revision & Regnskab er forpligtet til at holde denne hjemmeside opdateret og indholdet korrekt. Skulle du mod forventning finde noget, der enten ikke er korrekt eller ikke opdateret, vil vi sætte stor pris på, om du informerer os. Indiker gerne. hvor på siden du fandt informationen, der bør rettes. Vi kigger på det så hurtigt som muligt. Du kan kontakte os på: jgl@estate.dk.

Vi er ikke ansvarlig for tab som følge af unøjagtigheder eller ufuldstændighed eller for tab som følge af problemer forårsaget af eller iboende ved formidling af information via internettet, såsom forstyrrelser eller afbrydelser. Ved brug af webformularer stræber vi efter at begrænse antallet af krævede felter til et minimum. For ethvert tab, der er lidt som følge af brugen af ​​data, rådgivning eller ideer leveret af eller på vegne af Jørgen Larsen Revision & Regnskab via dette websted,Jørgen Larsen Revision & Regnskab accepterer intet ansvar.

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til indhold på denne hjemmeside tilfalder Jørgen Larsen Revision & Regnskab.

Kopiering, formidling og anden brug af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Jørgen Larsen Revision & Regnskab, undtagen og kun i det omfang det ellers er fastsat i forordninger eller lov (som f.eks. Retten til at citere), medmindre det specifikke indhold tilsiger noget andet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilgængeligheden af ​​webstedet, så tøv ikke med at kontakte os.